Sunday, July 3, 2011

Saya Join Contest The Best Picture Of Me



salam.
again, contest.



click here


after searching for my pictures,
and i decided to choose the picture below :)
why?




this picture was taken in front of my house.haha :P
what i like about this picture is my style.
actually, aina bukan jenis yang suka pakai mcm ni.
i am a bit girlish and more to feminine style.
surely, i love dress.


tapi masa hari tu, terasa nak pakai jaket kulit yang berbulu-bulu itu.
so, aina match kan dengan T-shirt hitam tu.
mcm rock jugak and that pants with sneakers.
and yang lawaknya, pegi mana je pun pakai mcm ni kan?
lemme tell you,
masa ni pegi LCCT nak balik Penang je pun.


and masa kat sana saya rasa dan perasan 
ade segelintir org yang memandang pelik ke arah saya.

huh, masa teman adik beli coklat dekat kedai-kedai di situ,
terlintas di hati saya,
kalau cashier tu tanya nak pegi mana ni?

i would reply,
"Perth"

i know its lame.
tapi cashier tu tak tanya pun.


lol.
itulah kisahnya :) :D


so now is the time for me to tag:







thats all. goodnight.

sweet dreams peeps ;p

3 comments:

Myra said...

thanks fr tagging!

Maya Lisa said...

aina ! ni ayu ni !!! ayu seseri ! tak sangke jumpe aina kat sini ^^ 5 gastisia ~

Hanim Nordin said...

gudluck okie :)