Monday, May 30, 2011

Mari Sertai Blog Pilihan Malaysia



hello dear readers :D
i've been tagged by Hakim to join this contest.
click HERE for more information.


oke :P ada 7 kategory yang dipertandingkan semuanya :)) 
setelah ditilik dan dinilai, saya join kategori
Blog Personal Wanita Pilihan.
 (ini je yang paling sesuai)


so mcm syarat pertandingan ni, ceritakan sikit tntg blog anda~



begini alkisahnya, blog ini mula ditubuhkan pada August 2009. if im not mistaken >.< masa tu zaman nak Spm~ ngee :S aina rajin baca blog cikgu and kawan2. and thats triggers me to have my own. at first i decided to make it after SPM, but masa August tuh ada one day aina bosan sgt, apalagiiiiii...gatal2 la tgn ni kan>.< cuba buat! wink3~ terhasillah blog yg masa mula2 tu color hitam aje background dia. kenangan entry PERTAMA :D. layan jea oke :)

move on..aina blaja slow2 dr kawan2.dari backgrond tu hitam aje, dh tuka mcm2 layout :P tapi biasa2 aje~ aina x reti pakai layout yg canggih2 mcm kawan2 lain pakai. okay,header blog pulak, semua aina ingat! and now macam yg semua dpt tgk laa -.- actually nak tukar since dh lama guna yg tu. allright, blog ni dlu namanya... LIFE IS COMPLICATED. then aina tukar>>> A GIRL WITH AWESOME FEATURES.

basically, im talking crap here and there.lol~ thanks to whoever yg penah dtg jenguk,visit, or baca my post. :PP aina suka share something dekat blog ini. and to me blog ni best! so blog ini boleh menyimpan seribu satu kenangan di hari tua. i might read back with my children or grandchildren nnt :P ooopppsss, jauh pulak fikirnya. mungkin kdg2 saya selalu cerita psl diri saya, atau mungkin apa yg saya lalui dlm kehidupan seharian, tetapi ada juga entry saya berbentuk perkongsian ilmu. everyone got their style of writing.

saya blogging bukan hendak mengejar followers! ye, saya pasti. bukan saya hendak berkata apa, hanya luahan hati, kdg2 saya lihat blog tu biasa je, saya tidak berapa suka cara penulisannya(maaf, sedikit penilaian). tapi followers dia beribu-ribu sbb dia cantik dan handsome :S tak mengapalah, sekadar berkongsi! sometimes sy rse ade org yg lebih deserved nk jadi famous blogger. tapi siapalah saya kan nak menilai? saya bukan ada kuasa pun. biarlah org yg saya rasa deserved itu mendapat tempat di hati saya. aaauuuuwwww :DD

okay thats all.sesiapa nk join pun bolehh.
:) :D :P



Aina Nadiah~

1 comment:

Ahkak OuhP said...

macamane nak join? i tak layak.. :(